ŐSZI SEMMELROCK TÉRKŐ AKCIÓ: SEMMELROCK CITYTOP GRANDE INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL

Promóciós kód: W20180930SCSGRIK

Akció tartalma:

Teljes kamion – 14 – 16 raklap (max. 158 m2) Citytop Grande kombi megrendelés esetén térkövét országosan ingyenesen kiszállítjuk és ledaruzzuk.

Akció érvényességi határideje:

A WISOL Kft. fenntartja a jogot az érvényességi határidő meghosszabbítására és az érvényességi idő előtti visszavonásra.

Akció a következő termékekre érvényesíthető:

  • Semmelrock Citytop Grande kombi homokbarna
  • Semmelrock Citytop Grande kombi borostyán
  • Semmelrock Citytop Grande kombi grafit-ezüst
  • Semmelrock Citytop Grande kombi grafit-terra
  • Semmelrock Citytop Grande kombi grafit-réz

Akció érvényesítése:

Árajánlatkérés esetén kérjük, minden esetben hivatkozzon a feltüntetett promóciós kódra! Az ajánlatkérés Promóciós kód nélküli elküldése után, az akció tartalmát nem lehet érvényesíteni!

Az akciók egymással nem összevonhatók.

Szállítási információk

A díj nem tartalmazza a behajtási engedély kiváltását, esetleges többlet állásidőt. A behajtási engedély megkérésének ügyterhe és annak díja a megrendelőt terheli. A szállítási határidő a gyártó logisztikai osztálya által meghatározott időkkel kalkulálható, illetve raktárkészlet vagy gyártási idő függvénye.

Sürgősségi fuvarnál és speciális helyre(pl. csak kis autóval megközelíthető) történő szállításért- egyedi ajánlat alapján - többletköltséget számolunk fel.

Kulcsszavak: Semmelrock akció, őszi Semmelrock akció, Semmelrock Grande kombi térkő akció, akciós Semmelrock térkő, ingyenes térkő kiszállítás, akciós térkő